Dippen

DIPPEN

Dit staat los van SlowRun Almelo!

Met een aantal SlowRun-dames zijn wij spontaan begonnen met dippen in Wierden. Inmiddels hebben wij een workshop gevolgd over technieken, ademhaling en veiligheid. In oktober beginnen wij weer rustig met opbouwen naar de winter toe. 

Het dippen is op eigen risico. Ik geef hier geen les in. We hebben geen vaste momenten of tijden. In onze dip-app spreken we spontaan af en wie wil en in de gelegenheid is, kan aansluiten.


DE ENERGIEBOOST

Je bent altijd van harte welkom om je samen met ons onder te dompelen in het koude water ergens in de buurt.

Geloof het of niet, het is heerlijk!

Al heel wat vrouwen hebben ervaren dat het goed voor je is en dat je er een enorme energieboost van krijgt. En dippen is ook nog eens heerlijk ontspannen.

Zelf geef ik hier geen trainingen in. Het dippen is op eigen risico. Wel volgen we samen workshops van echte dipprofessionals. Het is belangrijk om het dippen langzaam op te bouwen.ZO GAAT DIPPEN IN Z'N WERK 

Vanuit een verzamelpunt slowrunnen we samen naar het water. Daar doen we nog een goede warming-up. Als je opgewarmd bent, ga je heel rustig het water in en controleer je jouw ademhaling. Eenmaal door het koude water heen, voel je de ontspanning. Je voelt je onderdeel van de natuur. Als je uit het water komt, doe je oefeningen die de bloedsomloop op gang brengen.


We sluiten af met een kop hete thee.