Over mij

Hi. Ik ben Marleen

SlowRun Coach

Ik ben Marleen, moeder van twee kinderen. Almelo is mijn thuisbasis. Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend. Hardlopen werd een favoriet.


Graag vertel ik iets over mijn achtergrond, waar mijn gedrevenheid vandaan komt en mijn overtuiging dat jij ook kunt SlowRunnen.


Op mijn 40e kwam mijn wereld behoorlijk op zijn kop te staan. Een mislukte rugoperatie legde mijn leven plotsklaps stil. Er volgde een revalidatietraject. Een stukje lopen was niet meer vanzelfsprekend en de pijn verlamde mijn hele 'ik'. Uiteindelijk verloor ik hierdoor mijn baan, mijn passie, mijn gedrevenheid, mijn sociale leven, mijn balans en vooral mezelf.


Ergens in die periode kwam Saartje kwispelend mijn leven binnengehuppeld. Achteraf voor mij het beginpunt van een nieuw actief leven. We wandelden er wat af, Saar en ik. Langzaam werd ik sterker, ik genoot van de buitenlucht, van de natuur, van de vogels, van de zon of de regen, van de korte gesprekjes onderweg. Hoofd leeg en weer ruimte voor positieve gedachten. Mijn dag kreeg weer ritme, mijn week werd weer zinvol. Langzaam kwam er weer balans. Een goede mix van inspanning, ontspanning en rust.


Momenteel wandel ik graag, ga ik regelmatig dippen/winterzwemmen en ben ik een enthousiaste SlowRunner. Ik ben mede-oprichtster van de wandelgroep "Walk2Connect", die prachtige wandelingen organiseert in de omgeving.

Mijn passie is dus overduidelijk bewegen in de buitenlucht. Het geeft zoveel energie en ontspanning tegelijk!


SlowRunnen past helemaal bij mij.

Sporten in de buitenlucht op je eigen tempo en je eigen niveau. Zonder prestaties, zonder beoordeling. Samen met andere vrouwen genieten van het buiten zijn en tegelijkertijd werken aan je lijf en geest.

Dat is waar ik blij van word en dat is wat ik graag wil overbrengen.  

Na bijna 15 jaar van heropbouw ben ik er trots op om te staan waar ik nu sta. 

Mijn boodschap aan jou is dan ook: Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Het begint met geloven in jezelf!


Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij een SlowRuntraining!