SlowRun

WELKOM!


SLOWRUN IS VOOR IEDEREEN


SlowRun is een nieuwe manier van (hard)lopen, speciaal voor vrouwen die (weer) willen gaan bewegen, zonder prestatiedruk.


SlowRun is lopen vanuit een ontspannen basishouding door middel van een goede looptechniek. Het lopen wordt afgewisseld met ademhalingsoefeningen, core stability oefeningen, mindfulness, yoga en bewegen op muziek.

Je leert voelen hoe het echt met jou gaat en je ontdekt wat je nodig hebt. Samen met een groep vrouwen met hetzelfde doel; je fitter voelen, je hoofd leeg maken en genieten van het buiten zijn.


We doen het samen! Geen schaamte, geen prestatiedruk, laagdrempelig en vooral veel plezier en humor!


Zie jij er tegenop om alleen naar buiten te gaan? Twijfel jij of je wel kunt hardlopen? Je bent niet de enige.

Misschien omdat je lange tijd niets hebt gedaan, je denkt dat je niet sportief genoeg bent of omdat je gewoon niet lekker in je vel zit. Of misschien loop je juist al wel hard, maar ben je het presteren beu.


Wat de reden ook is, SlowRun is de perfecte manier om te gaan genieten van bewegen!Het is heel fijn om een paar keer per week met een groepje vrouwen in het bos te lopen, ieder in haar eigen tempo. Het geeft me energie!


Karen

DE LESSEN

Een SlowRunles is altijd buiten in de natuur en bestaat uit een warming-up, slowrunnen, powerwalken, oefeningen doen en een cooling-down. Bij de oefeningen kun je denken aan mindfulness, core stability of ademhaling. We zijn ongeveer een uur onderweg. Er zijn drie loopmomenten per week. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je meeloopt. Mijn advies is wel minimaal twee keer per mee te doen voor een optimale opbouw van je conditie.

Zo bouw je al snel op een ontspannen manier kracht en condititie op. We lopen in een rustig tempo en ik ga met de langzaamste loopster mee. Je loopt dus nooit alleen. We zijn met elkaar onderweg en laten doelen als afstand en tijd los. Want juist dan ontstaat er ruimte voor andere mooie dingen, zoals ontspanning en contact met je lichaam. Je ontdekt jouw natuurlijke grens en leert die te respecteren. Hierdoor is de kans op blessures klein.


DIT LEER JE


Je leert te luisteren naar je gevoel en naar de signalen van je lichaam. Je maakt contact met jezelf, met jouw behoeftes en jouw grenzen. Deze zijn belangrijk voor jezelf maar ook voor jouw omgeving. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter, energieker en geestelijk sterker. Ik behandel verschillende thema's zoals mindfulness, core stability, meditatie en ontspanning. De groepen zijn niet groot, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. 


DE VOORDELEN VAN SLOWRUN


  • Je bouwt rustig conditie op
  • Je bent lekker buiten
  • Je hoeft niets, er is geen prestatiedruk
  • Je leert te luisteren naar jouw lichaam
  • Je verkleint de kans op blessures
  • Je verbetert je weerstand en je voelt je fit
  • Je loopt op vetverbranding
  • Je lichaam maakt 'feel good' stofjes aan
  • Samen bewegen motiveert en is goed voor je sociale contacten

MEEDOEN

Yes, je wilt gaan SlowRunnen!

Hartstikke leuk! 


Bel, mail of app me om een afspraak te maken. 
PROEFLES

Trek je stoute loopschoenen aan en loop een keertje mee!! We doen het samen, maar ieder in haar eigen tempo.

Jij kunt het ook!Marleen

SlowRunCoach

STEL JE VRAAG OF MELD JE HIERONDER AAN